Сервис

Нашиот сервис ви стои на располагање 24 часа, 7 дена во неделата со нашите четири сервисери и четири сервисни возила. Располагаме со соба за демонстрација на нашите уреди, како и принтери за правење на мостри. Располагаме со резервни делови, потрошен материјал како и резервни принтери затоа што континуитетот на вашето производство ние многу важен.  Техничкa Подршка и Сервис (pdf)