Принтери за секундарни пакувања (големи карактери)

VIDEOJET 2120


Valve-jet принтер за збирни пакувања со порозно и непорозно мастило, на база на Villett 3150

 • Индустриски контролер од инокс со touch-screen на база на софтверската платформа Clarisoft со сите пресноти кои ги нуди таа.
 • Два типа на глава за испишување со мастило за порозни и непорозни површини.(700 и 800 глава)
 • Висина на штампа: до 13мм (807 систем), до 100мм (816 систем)
 • 16 Мемориски локации
 • Брзина на линија до 113 м/мин
 • Можност за штампање и со жолто мастило
 • IP65 систем на заштита за работа во валкани средини (прашина).

За брошура кликнете тука.

VIDEOJET 2351/2361


Hi-res компактен принтер за збирни купувања

 • Куќиште од инокс со touch-screen интерфејс.
 • Висина на штампа: 17мм (2340), 53мм (2350), 70мм (2360).
 • 64mb меморија со Compact Flash картичка.
 • Master-slave поврзување до 4 принтери заедно.
 • Брзина на линија до 31 м/мин.
 • Систем за мастило со кетриџи под притисок.
 • Уникатниот micro purge систем овозможува чистење на главата после секое принтање, со што се овозможува константно добар квалитет на штампањето.
 • Clarity-Clarisoft платформа.

За брошура кликнете тука.